Followers

Monday, February 27, 2012

~Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD ~

Views
Assalamualaikum...
apa kabar...???
mesti sihat kan....?Insya.Allah...
wah..!!!
jom tambah followers dalam blog....
bila dah follower ramai..mesti lebih bersemangat nak post entry kan?



                                so apa lagi? Sapa yang tak suka follower yang ramai kan? Simple ja..
Apa yang korang kena buat ialah :

1. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".
2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Tag beberapa orang rakan.
5. Tinggalkan komen di entry ini.

Tarikh Tutup : 3/3/2012  29/2/2012 pukul 11.59pm (maaf.. terpaksa diawalkan)





10 comments:

  1. Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

    Btw, dah follow sini ^______^

    ReplyDelete
  2. hai (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  3. saya datang dari segmen yg sama,group 4,no32....done follow u,follow me too~~

    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  4. hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

    http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  5. ziarah dari segmen yang sama, group empat.

    salam perkenalan.

    ReplyDelete
  6. hai.. singgh sini

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

    ReplyDelete
  7. salam n hye, dtg memfollow belog anda. nana dr segmen same gak

    ReplyDelete
  8. follow u dear dr segmen yg sama.group 4 no6

    ReplyDelete
  9. salam kenal dr cik buaya

    follow dr segmen yang sama :)

    ReplyDelete